Installasjon

Site Service skreddersyr leveranser som passer kundens ønsker, budsjett og behov. Vi er uavhengige av produktleverandører og velger fritt fra de ledende utstyrsleverandørene på markedet. Dette gjør at vi kan bidra til kostnadsbesparende løsninger for våre kunder. Samtidig setter vi høye kvalitetskrav, og kan garantere at vi til enhver tid er oppdatert på ny teknologi.

Installasjon - Site Service AS

Vi ser til at utstyr, kabler og antenner monteres, og sørger for at kommunikasjonen fungerer. Gjennom testing av systemet kan vi følge opp og tilpasse for best mulig kvalitet. I tillegg støper vi fundamenter til telehus og master, samt bygging av master.
NKOM har autorisert Site Service som godkjent Tele- og Radioinstallatør. I tillegg har vi autorisasjon som Elektroinstallatør og er godkjent for å jobbe på Telenor, Telia, ICE og Norkring sine stasjoner. Site Service har gjennomført prosjekter for blant annet Mobile Norway, Norkring, ICE, Telenor, Nokia og Motorola.

Siden Site Service startet opp i 2008 har vi fått en rekke store prosjekter, og har på denne måten fått bevise at vi leverer kvalitet og til rett tid. Gjennom våre prosjekter har vi fått god utnyttelse av de ansattes tidligere arbeidserfaring med noen av de tyngste aktørene på markedet. Flere av oss var delaktige i oppstarten av NetCom, hvor vi bidro med alt fra utbygging av radiolinje til montering og idriftsettelse av GSM- og 3G-nettene.