Drift og vedlikehold

Vi anser det som et stort ansvar å levere kvalitet for å opprettholde sikre og stabile sambandsnett for den norske befolkningen. Verdier som personlig service, effektivitet, ekspertise og oppfølging står sentralt når de ansatte i Site Service er i arbeid. Regelmessig ettersyn og vedlikehold av nettverk er også blant tjenestene Site Service kan tilby.

Site Service AS - Drift og vedlikehold

Site Service tilbyr en 24 timers service- og vakttjeneste som dekker store deler av landet. I alle byer har vi en lav responstid til vi er på plass for å rette feilen. Site Service ekspanderer driften kontinuerlig og vil kunne tilby god responstid for hele landet innen kort tid.

Siden 2008 har Site Service en kontrakt med den landsdekkende driftsorganisasjonen Mobile Norway som innebærer integrasjon av nye stasjoner, drift og vedlikehold deres mobilnett på landsbasis. Mobilnettet benyttes av blant annet Network Norway og Tele2.

Siden 2011 har Site Service også driftet deler av Nødnettet som benyttes av Brann, Politi og Helse. Her er kravet til oppetid ekstremt viktig, slik at man sikrer all kommunikasjon mellom blålysetatene.

Site service tilbyr lagerplass og reservedelshåndtering i tillegg til vedlikehold og vakttjenesten.