Historie

 

Site Service AS ble etablert i 2007. Bakgrunnen til de første ansatte var fra drifts avdelingen i Siemens Divisjon Telecom. Fra å signere de første kontraktene på et hjemmekontor, har firmaet i løpet av 8 år vokst til å bli 108 medarbeidere, samt 50-60 innleide – et tall på ansatte som fortsatt øker. Vi har i de siste årene holdt til i lyse lokaler inklusivt et stort lager på Skytta industriområde i utkanten av Oslo.

Site Service er etablert med kontorer og lager for å være landsdekkende i Norge, se punkt 7. Vi planlegger videre utvikling i Norge for å kunne håndtere et høyt aktivitetsnivå i det norske telemarkedet.

Site Service kjøpte Antech AS i Harstad/Hammarøy 1. september 2014, som er fusjonert inn i Site Service fra samme dato. Dette selskapet har 14 ansatte og ca 16 mill i omsetning.  Vi har etablert oss i Sandnessjøen med datterselskapet Protronic AS i 2015.

 

Site Service AS har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

 

Site Service har som mål å bli den ledende leverandøren av mobil- og telekommunikasjonstjenester i Norge. Dette skal oppnås gjennom bygging, drift og vedlikehold av basestasjoner som benyttes til mobil- og telekommunikasjon.

Til tross for den store ekspansjonen som har foregått i løpet av de siste årene, står verdier som personlig service, effektivitet, ekspertise og oppfølging alltid sentralt når de ansatte i Site Service er i arbeid. Gjennom sin lange arbeidserfaring i store firmaer som NetCom, Network Norway, Jernbaneverket, Telenor, Norkring og Nokia Siemens Networks Norge, har de ansatte utviklet seg til å bli eksperter innen mobile nettverk og telekommunikasjonstjenester.

I dag har Site Service AS offentlige godkjenninger utstedt av Post- og Teletilsynet som autorisert Tele- og Radioinstallatør samt autorisert elektroinstallatør. I tillegg er Site Service godkjent for å jobbe på Telenor, NetCom, Mobile Norway, JBV, Nødnett og Norkring stasjoner.